Odoo afbeelding en tekstblok

Wellness gezichtbehandeling

Wil jij jezelf ook eens flink verwennen?
Dit ultieme wellness moment wil je niet missen!

Deze behandeling begint met een heerlijk warm voetenbad met rozenblaadjes en hymalayazout. Terwijl je geniet van het voetenbadje verzorg ik je gezicht, en zo nodig epileer/ hars en verwijder ik onzuiverheden.

Daarna volgt een ontspanningsritueel met hotstone's en essentiële oliën waarna je geniet van een heerlijke uitgebreide massage van het decolleté/gezicht en nek.
Een peel- off masker met echte rozen, lavendel en kamille blaadjes zorgt voor een zijdezachte huid en een heerlijk ontspannen gevoel.
Terwijl dit masker intrekt geniet je van een heerlijke hand én voet massage! 

Dan maak ik de behandeling af met een dagcrème en oog crème en drink je nog een lekker kopje kruidenthee met iets lekkers. 

Na deze behandeling is je huid zijdezacht en verzorgd en voel je je heerlijk ontspannen en zen!  
 
🌸 voetenbad met rozenblaadjes 
🌸 reinigen 
🌸 peeling 
🌸 onzuiverheden verwijderen 
🌸 harsen/epileren 
🌸 ontspanningsritueel 
🌸 massage gezicht/decolleté/nek 
🌸 masker met verse bloemblaadjes van Roos, Lavendel en Kamille 
🌸 massage handen én voeten 
🌸 oog crème 
🌸 dagcrème 


~ €89,95 ~

~TIP-->>Ook superleuk om cadeau te geven!
Odoo afbeelding en tekstblok

Face Cupping Treatment

In de overgang van de zomer naar de herfst kan je huid wat extra aandacht gebruiken! Je huid is met het mooie weer veel blootgesteld aan de zon en misschien de zee waardoor de huid uitdroogt. Ook doordat de tempratuur en het vochtgehalte in de lucht lager wordt in de herfst kan je huid nog verder uitdrogen, trekkerig aanvoelen en er kunnen wat onzuiverheden ontstaan doordat talg minder vloeibaar wordt.

Deze speciaal samengestelde herfstbehandeling met Face cupping zorgt ervoor dat de doorbloeding in de huid flink wordt gestimuleerd waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen en de huid weer gehydrateerd wordt door het gebruik van producten met hoogedoseerde werkstoffen.

Face cupping kan worden vergeleken met een bindweefselmassage en verbeterd de huid aanzienlijk. Met silicone cups creëren we vacuüm op de huid waardoor de doorbloeding, de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt.

Face cupping werkt;

- verstevigend

- zuiverend op de poriën

- gifstoffen en vochtophopingen worden afgevoerd via de lymfe

- verminderd lijntjes en rimpels

- verzacht littekens

- maakt verklevingen los

- verbeterd de bloedtoevoer waardoor een mooie "glow" ontstaat

- verbeterd de opname van werkstoffen

- algeheel huid verbeterend

AUTUMN FACE CUPPING TREATMENT

90 minuten - reinigen- peeling - stoombad met essentiële olie - onzuiverheden verwijderen - epileren/harsen - face cupping massage - fruitzuur peeling - peel off masker - oogmasker - handmassage - ampul - oog crème- dagcrème

~€89,95~

Face cupping set voor thuis €9,95