Essentiële olie

100% natuur zuivere olie van Lakshmi

De oliën van Lakshmi komen rechtstreeks uit Italië en zijn allemaal afkomstig uit de eerste koude persing van zuivere, volledig natuurlijk en van biologische, wilde of conventioneel geteelde planten.

 

 

Het gebruik van essentiële oliën zit in de lift! En dat is niet zo gek, de oliën ruiken niet alleen heerlijk, de geneeskrachtige werking van de verschillende kruiden en planten werken zeer effectief op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

Doordat de oliën door middel van inhaleren (verdamping) door de longblaasjes en via de huid worden opgenomen in de bloedbaan is het zeer belangrijk om te letten op de kwaliteit van de ingrediënten.

Een olie mag volgens de wet "zuiver" genoemd worden als het minimaal 60% van de genoemde stof bevat.
Maar LET OP! Zuiver kan ook chemisch zuiver betekenen. En 40% van het product bevat dus iets anders dan de genoemde stof.
Daarnaast bevatten veel oliën (die dus ook niet zuiver genoemd worden) niet eens 60% van de genoemde stof...

De oliën van Lakshmi, waar we in de salon mee werken, zijn 100% natuur zuiver. Alle oliën zijn afkomstig uit de eerste koude persing, volledig natuurlijk en van biologische, wilde of conventioneel geteelde planten gemaakt. 

Lakshmi heeft meer dan 80 verschillende essentiële oliën, 17 gecombineerde synergie oliën en 7 chakra oliën.  Alle  oliën kun je in de salon komen ruiken en uitproberen. De meest verkochte oliën zijn op voorraad maar alle olien kunnen voor u worden besteld en zijn dan binnen 1 a 2 werkdagen in uw bezit.Odoo afbeelding en tekstblok

STARTERSET ESSENTIËLE OLIËN
Lakshmi Aroma diffuser | Lavendel olie | Orange olie | Eucalyptus olie | basis draagolie | hymalaya zout
~ € 99,00 ~

Heb jij altijd al willen ervaren wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Dan is dit je kans om voordelig te starten met de oliën en de diffuser van Lakshmi.

De 100% natuurzuivere oliën van Lakshmi komen rechtstreeks uit Italië en zijn allemaal afkomstig uit de eerste koude persing van zuivere, volledig natuurlijk en van biologische, wilde of conventioneel geteelde planten.

| AROMA DIFFUSER |
De aroma diffuser heeft een bakje waar je water in kunt doen, met een paar druppels etherische olie.
Als je het apparaatje vervolgens aanzet, wordt het water door middel van snelle trillingen omgezet in nevel, die – samen met de geur – door de ruimte wordt verspreid. Door deze werking blijven de moleculen van de etherische olie intact. Je kan ongeveer 6 uur genieten van 1 x vullen met water en essentiële olie.

| LAVENDEL OLIE |
Een geschenk van de natuur, uit de Provence, hier vind men de meest kostbare en effectieve lavendel.
Ruim inzetbaar bij alle soorten problemen, tegen nervositeit, stress, slapeloosheid, slaapstoornissen en angst. Tegen het bestrijden van littekens, spataders, jeuk, maagkrampen ten gevolge van stress, tegen hartritmestoornissen ten gevolge van stress, aderontstekingen, enz …
Zeer goed voor de huid.

| ORANGE OLIE |
Geeft geluk. Het neemt angst weg en helpt tegen verdriet.
Versterkend voor het zenuwstelsel, versterkt de intuïtie, geschikt voor denkwerk, voor wetenschappen en voor examens.
Het stimuleert de doorbloeding van de huid, geschikt voor lichaamsdelen met een slechte doorbloeding en bij koude handen en voeten.
Het heeft een verfrissende, zuiverende, revitaliserende werking op de huid.

| EUCALYPTUS OLIE |
Ontstekingsremmend, tegen reumatische pijn, artritis en pierpijn.
Goed voor het genezen van open wonden.
Kalmerend, verzachtend, het geeft frisheid en spirituele helderheid. Helpt in geval van verkoudheid, hoest, astma, bronchitis, sinusitis omdat het zeer slijmoplossend is.
Verlaag de koorts indien aangebracht met koude kompressen op de enkels.

| Basis Draagolie |
Een neutrale basis olie met o.a. amandelolie, sesamolie, Kokosnoot olie enz..
Naast het gebruik van de diffuser kunnen essentiële oliën ook worden gebruikt OP het lichaam door het te vermengen met een basisolie voor het bestrijden van verschillende pijn-, huid, en lichaamsklachten. (60ml.)

| Hymalaya Zout |
Als extraatje heb ik hymalaya zout toegevoegd aan de starterskit omdat ik er zelf verzot op ben!

Voeg het zout, samen met je favoriete essentiële olie toe aan een bad of voetenbad en je hebt je eigen kuurbad! Baden in zout heeft een ontslakkend effect en gifstoffen en zuren worden uit het lichaam verwijderd en het lichaam neemt de mineralen op die in het water zijn opgelost. (10gr.)

 

Odoo CMS - een grote afbeelding


Odoo afbeelding en tekstblok

HOE GEBRUIK JE DE OLIËN 

IN EEN AROMA DIFFUSER

Het zorgt in huis of in uw werkruimte voor een gezonde atmosfeer. Voeg 6 tot 15 druppels (ligt aan de grote van de ruimte) essentiële olie toe aan het water van de diffuser.

Dit vult de ruimte met heerlijke en gezonde geuren. In de winter kun je ook een aantal druppels in een bakje water op de verwarming zetten.

IN HET BAD

Geniet van een echte wellness beleving in de badkamer en verrijk je badwater met essentiële oliën. Neem wat vloeibare plantaardige LakShmi douchegel of hymalaya zout in de palm van je hand en voeg hier 10 tot 15 druppels essentiële olie aan toe en los dit op in het warme badwater.

TIJDENS  INHALATIE

Kook wat water, voeg hier 10 druppels essentiële olie aan toe, bedek je hoofd met een handdoek en inhaleer de stoom.

Essentiele oliën zijn geweldig voor de luchtwegen. Inhalatie is de oudste, gemakkelijkste en effectiefste natuurlijke remedie.

Verdeel enkele druppeltjes over je sjaal, of heerlijk als parfum in je haar, op je hoofdkussen, in je dag of nachtcrème, bodycrème, in de auto, bij je wasmiddel in de wasmachine, …

IN EEN VOETBAD

Verwen je voeten. Neem een bak en vul deze met warm water, voeg wat hymalaya zout toe en aantal druppels essentiële olie toe. Via de voetzolen worden deze heel snel opgenomen en zal zo via onze bloedbaan opgenomen worden en snel hun werking doen. Kan ook altijd puur op de voetzolen voor het slapen gaan aangebracht worden door middel van massage.

TIJDENS MASSAGE

Geef massage een meerwaarde. Neem een zuivere plantaardige LakShmi massage olie naar keuze, voeg hier een aantal druppels van je favoriete essentiële olie aan toe.

Massage met essentiële olie is niet alleen heerlijk maar ook heilzaam, het geeft een diepe ontspanning en stimuleert ons zelf herstellend vermogen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Lavender Vera, 10ml. €19,50

Lavendel etherische olie is zeer veelzijdig.

 • Lavendel is kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans.
 • Lavendelolie helpt bij: snijwonden, wonden, brandwonden, kneuzingen, puistjes, allergieën, insectenbeten en keelontstekingen
 • Ook bij ontstekingen (puisten etc.) werkt lavendelolie genezend.
 • De olie werkt ook slijmoplossend en helpt daardoor bij verkoudheid en griep.
 • Bij brandwonden is het belangrijk om eerst te koelen, daarna elk uur een paar druppels lavendelolie op de plek aanbrengen, evt. een doekje in lavendelolie drenken en dat op de wond leggen.
 • Lavendelolie werkt bloeddruk verlagend, voorkomt maagkramp en misselijkheid en spijsverteringsstoornissen.
 • Ook geeft lavendel etherische olie verlichting bij reumatische aandoeningen.
 • Voeg een paar druppels toe aan een neutrale, natuurlijke shampoo, het helpt roos te voorkomen.
 • Spanning, depressie, slapeloosheid en stress kunnen uitstekend behandeld worden met lavendelolie.
 • Heb je allergische uitslag, bultjes of rode uitslag, een paar druppeltjes lavendelolie op het gebied toepassen. De uitslag verdwijnt binnen 30 minuten

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bergamot, 10ml. €19,50

De olie geeft mentale kracht en energie,  werkt ontspannend en opwekkend. Te gebruiken bij  littekens, wonden, zweren, steenpuisten, puistjes, keelpijn, koortsuitslag, eczeem, insectensteken, psoriasis, mondinfecties, vermoeidheid, blaasontsteking, spijsverteringsproblemen, winderigheid, maagklachten, opgezet gevoel en buikpijn

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Patchouli, 10ml. €18,50

Samentrekkend, ontstekingsremmend, antiseptisch.

Geschikt voor de behandeling van huidontstekingen en dermatitis,veroorzaakt door veneuze insufficiëntie.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Orange, 10 ml €12,50

Geeft geluk. Het neemt angst weg en helpt tegen verdriet.
Versterkend voor het zenuwstelsel, versterkt de intuïtie, geschikt voor denkwerk, voor wetenschappen en voor examens.
Het stimuleert de doorbloeding van de huid, geschikt voor lichaamsdelen met een slechte doorbloeding en bij koude handen en voeten.

Het heeft een verfrissende, zuiverende, revitaliserende werking op de huid.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Lemon, 10 ml. €14,50

Tegen fysieke en mentale belasting. Versterkt het analytische gevoel, je laat je niet meeslepen met je gevoel maar bekijkt eerst de feiten, het versterkt het concentratievermogen. Verbeterd communicatieve vaardigheden. Helpt helder te denken. Uitstekend voor een schrijver. Uitstekend hulpmiddel bij het leren van wiskunde.

Sterk antiseptisch. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jasmijn, 1ml. €32,75

Herleeft sensualiteit, geeft positieve emoties, liefde en mededogen. Vredevol van aard.  Als afrodisiacum. Tegen huidallergieën. Tegen depressie geeft geluk. Het laat ons schoonheid waarderen.Ee zeer intens parfum, een druppel is voldoende.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Helichryse Immortlle, 2ml €24,50

Een wonder in de strijdt tegen littekens. vermindert de littekens aanzienlijk.Verzacht de huid en heeft een kalmerende werking in geval van roodheid, zonnebrand en lichte allergieën. Uitstekend om zware en zware benen te verlichten.Heeft een Verstevigend effect.

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Eucalyptus Citrodora, 10 ml. € 10,50

Ontstekingsremmend, tegen reumatische pijn, artritis en pierpijn. Goed voor het genezen van open wonden. Goed in te zetten bij verkoudheid, bronchitis, astma, sinusitis omdat het zeer slijmoplossend is. Koorts verlagend door aan te brengen op de voeten/ hielen met koude kompressen 

Kalmerend, verzachtend, het geeft frisheid en spirituele helderheid.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Ylang Ylang, 10ml €27,50

 

 • Creëert harmonie bij conflicten, woed en frustratie. Effectief tegen hoge bloeddruk, het geeft vreugde, sensualiteit, euforie, interne veiligheid en kalmte.
 • Ideaal voor introverte mensen, om te ontspannen en om harmonie te creëren.
 • Het is een erotische etherische olie.
 • Het helpt om vreugde te vinden en zonder angst van het leven te genieten.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Winterpreventie olie, 30ml €37,50

Gecombineerde essentiële olie.

 • Ondersteunend bij problemen van de luchtwegen, bij griep, hoest, slijmvliezen, holteontsteking, keelontsteking, bronchitis, astma, longontsteking en virale infecties.
 • Geschikt om de mond te desinfecteren, tegen huidproblemen en schimmelinfecties.
 • Goed bij spijsverteringsproblemen                                 30 ml. € 29,25


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Sweet sleep, 30ml €32,50

 • Een synergie met een uitstekend ontspannend, antidepressief effect
 • Bestrijdt angst, slapeloosheid, nervositeit, oorsuizen
 • Handig bij ontstekingen en brandwonden
 • Effectief bij menstruatiepijn
 • Citroengras (melissa indica), lavendel vera, mandarijn, lavendel hybrida, goeroe, bergamot, arncio, petit grain bigarade, marjolein, litsea, nard, engelwortel, ravensare, Indiase basilicum, sandelhout, scharlei, vetiver, ylang ylang
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Samadi Meditation, 10ml, €17,95

 • Ideaal voor meditatie, gebed, yoga, bevordert rust en innerlijke balans
 • Beleef de vreugde opnieuw
 • Tegen verdriet
 • Het opent de geest voor spirituele horizonten, nuttig tegen emotionele onevenwichtigheden en voor overprikkeldheid
 • Handig tegen fobieën, angst, egoïsme, agressie, wekt veiligheid, harmonie en dankbaarheid op
 • Handig bij huidproblemen en urinewegontsteking
 • Sandelhout, amyris, wierook, patchouli, mirre, jasmijn, rozenhout, Peruaanse balsem, vetiver, nardo


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Growth & oneness, 10ml €26,50


 • “GROWTH & ONENESS”  is een mix van zuivere, verkwikkende, kruidige, zoete en omhullende etherische oliën.
 • Deze blend zuivert de lucht, je fysieke en subtiele lichamen en activeert tegelijkertijd de circulatie van levensenergie; Prana of Qi.
 • Het balanceert het zenuwstelsel, stimuleert de productie van dopamine en noradrenaline, creëert de ruimte voor een nieuw begin en verbindt je met de bron van je emoties. Hiermee kun je dingen weer op hun plek zetten.
 • Wanneer je je alleen voelt, geïsoleerd, wanneer het moeilijk is om contact te maken met anderen, is het belangrijk om de redenen te vinden waarom je je zo voelt en ze dan te laten gaan.
 • Deze synergie legt een verband tussen de wortel-, hart- en kruinchakra’s en opent zo het hart en helpt je je verbonden te voelen met je omgeving, je onzichtbare gidsen, de natuur en alle levende wezens.

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Healing en Protection, 10 ml. €27,50


 • “HEALING & PROTECTION” is een synergie van bloemige, frisse, verkwikkende, diepe en verzachtende essentiële oliën.
 • Het ontlast het ademhalingssysteem, heeft antiseptische eigenschappen en verlicht ontstoken, geïrriteerde en beschadigde slijmvliezen.
 • Zuivert de lucht en de geest, versterkt het fysieke en energetische-immuunsysteem, activeert de circulatie van Prana / Chi en bestrijdt effectief alle soorten virussen.
 • De synergie bevordert regeneratie en wedergeboorte, zuivert en activeert het 1e en 4e chakra en leidt de energie vervolgens naar de bovenste chakra’s.
 • “HEALING & PROTECTION” bevordert verjonging en celregeneratie.
 • Gember, kruidnagel en teatree zijn het anker dat ons helpt om zelfverzekerd en moedig te blijven. Met hun sterke antiseptische en antivirale werking beschermen ze fysieke en energielichamen tegen elk type parasiet of virus.

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

108 Kruidenolie 100 ml. €37,50

 •  Deze olie werkt als een natuurlijke pijnstiller. Het is een plantenolie op basis van soja- , sesam-  en amandelolie verrijkt met verschillende essentiële oliën die samen alleen maar krachtiger werken dan alleen. 
 • Het is dé natuurlijke oplossing bij vele kleine ongemakken en mag zeker in geen huishouden ontbreken. Deze olie kan puur op de huid aangebracht worden en zelfs puur inwendig ingenomen worden om pijn te bestrijden.                                                              
Odoo afbeelding en tekstblok

Grapefruit seed extract, 30 ml €25,50

Grapefruit pit olie wordt gemaakt van de zaden, de pulp en de witte membramen van grapefruit en is in staat een grote variëteit aan bacteriën, schimmels, virussen en parasieten te doden en groei tegen te gaan.  

Bij uitwendig gebruik zeer effectief bij:    Acné,    Koortsblaasjes (lip), roos, Keelpijn, (tandvlees) ontstekingen, steelwratten, voetschimmel.

Bij inwendig gebruik een ware vitamine C boost en versterkt het immuunsysteem en zeer effectief bij; schimmelinfectie, infecties aan de urinewegen/ blaas, voedselvergiftiging, verkoudheid van virale invloeden, beschermt tegen bacteriën. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Lakshmi essentiële oliën in de salon

Alle oliën kun je in de salon komen uitproberen, ruiken, voelen en testen.

Meer weten, uitproberen of wil je een uitgebreide beschrijvingen van en specifieke olie hebben? Of wil je juist weten welke olie er goed bij jou specifieke klacht of probleem past? Neem even (vrijblijvend) contact met me op.

Contact »

 

 

PURE Essentiële oliën

   

Synergy Gecombineerde essentiële oliën

 
 

Ajowan, India, wild 10 ml

 €  12,25

 

Kruiden Olie voor 108 Ongemakken, 100 ml

 €   33,25

 

Ahibero, 10 ml        

 €  15,50

 

WINTER PREVENTION, 30 ml

 €   29,25

 

Laurel, Croatia, wild 5 ml 

 €  13,25

 

STRENGHTENER, 30 ml

 €   36,95

 

Amni visnaga, Marocco, wild 2 ml 

 €  32,95

 

HARMONY Rosewood, 30 ml

 €   36,95

 

Angelica root, Hungary, wild 5 ml

 €  45,25

 

ANTI-STRESS Lavender, 30 ml

 €   34,95

 

Orange extra, Italy, bio,10 ml

 €  10,75

 

SWEET SLEEP, 30 ml

 €   29,95

 

Holy Basil, India, wild, 10 ml

 €  13,50

 

SAMADHI MEDITATION, 10 ml

 €   17,95

 

Tulsi, India, wild, 10 ml

 €  17,50

 

BALSAMIC, 30 ml

 €   34,95

 

Benzoin abs. Indonesia trad. 5 ml

 €  10,10

 

ORIENTAL SUN, 10 ml

 €   17,95

 

Bergamot Italy bio 10 ml

 €  19,50

 

THOUSAND AND ONE NIGHT, 10 ml

 €   17,95

 

Cajeput, wild 10 ml

 €  13,95

 

STIMULATING, Rosemary

 €   26,25

 

Camomile roman, Italy,2 ml

 €  24,95

 

GARDEN OF LAVENDER, 30 ml

 €   24,75

 

Chamomile blu, Croatia, trad. 2 ml 

 €  24,95

 

WARMT AND HAPPINEZZ , 10 ml

 €   24,75

 

Cinnamom bark, Madagascar, bio, 5 ml

 €  35,95

 

GROWT AND ONENESS, 10 ml 

 €   24,25

 

Cardamon, Equador, trad. 5 ml

 €  32,95

     
 

Carrot seed, India, wild,10 ml

 €  22,95

 

Chakra oliën 

 
 

Himalaya Cedar, India, wild,10 ml

 €  11,75

 

1 Chakra oil Muladhere, 10 ml

 €  26,75

 

Clove bud, Indonesia, bio, 10 ml

 €  20,25

 

2 Chakta Oil Svadhisthana, 10 ml

 €  26,75

 

Cypress, Spain, wild, 10 ml

 €  18,50

 

3 Chakra Oil Manipura, 10 ml

 €  26,75

 

Cistus, Portugal, bio, 5 ml

 €  47,50

 

4 Chakta Oil Anahata, 10 ml

 €  26,75

 

Copaiba, Brasil wild, 10 ml

 €  14,25

 

5 Chakra Oil Vishuddha, 10 ml

 €  26,75

 

Coriander, India wild, 10 ml

 €  24,55

 

6 Chakra Oil Ajna, 10 ml

 €  26,75

 

Turmeric, wild, 5 ml 

 €  17,95

 

7 Chakra Oil Sahasrara, 10 ml

 €  26,75

 

Immortelle, Corse-France, biodinamic, 2 ml

 €  22,75

     
 

Elemi, Philippines, wild, 10 ml

 €  16,25

 

Koudgeperste planten oliën

 
 

Tarragon, Italy, demeter, 5 ml

 €  17,95

 

Apricot Olie, 100 ml

 €  14,25

 

Eucalyptus citriodora, Brasil, wild, 10 ml

 €    8,50

 

Theunisbloem Olie, 30 ml

 €  26,95

 

Eucalyptus radiata, Australia, bio, 10 ml

 €  10,25

 

Tarwekiem Olie, 100 ml

 €  17,25

 

Fennel, Italy, demeter, 10 ml

 €  20,50

 

Jojoba Olie, 30 ml

 €  27,95

 

LOTUS Flower, abs, India, 1 ml

 €  41,00

 

Rosa Mosqueta / Rosa Olie, 30 ml

 €  28,50

 

Fragonia, Australia, 10 ml  

 €  16,50

 

Coconut Oil - Bio-Organic, 100 ml New 

 €  17,50

 

Jasmine India abs., India, wild, 1 ml

 €  27,75

 

Argan Oil - Bio-Organic, 30 ml 

 €  20,50

 

Katafray, 10 ml    

 €  16,50

 

Sesame Ripened Olie, 100 ml

 €  11,75

 

Kunzea, 10 ml  

 €  28,95

     
 

Rosewood, Brazil, wild, 5 ml

 €  28,75

 

Floral Water

 
 

Geranium rose, China, trad, 10 ml

 €  18,50

 

Chamomile Blue floralwater, 100 ml 

 €   10,25

 

Juniper, Bulgaria, wild, 10 ml

 €  22,25

 

Rose floralwater, 100 ml

 €   12,25

 

Hysope decumbens, Spain, wild,5 ml

 €  22,40

 

Orange Flower floralwater, 100 ml

 €   12,25

 

Frankincense, Ethiopia, wild, 5 ml

 €  22,40

 

Lavender floralwater, 100 ml

 €     9,50

 

Lavender vera extra sup, bio. 10 ml

 €  16,95

 

Peppermint floralwater, 100 ml 

 €     9,95

 

Lemongrass, Tanzania, trad. 10 ml

 €    9,76

 

Myrtle Floralwater, 100 ml 

 €   11,95

 

Spike Lavender, spain, trad,10 ml

€  21,75

 

Laurel Floralwater, 100 ml

 €     9,95

 

Ledum groenlandicum, Canada, wild, 2 ml

 €   34,95

     
 

Litsea, China, wild, 10 ml

 €   11,75

 

Lakshmi Diffuser, glas

 €   69,95 

 

Lemon extra, Italy, bio, 10 ml

 €   12,25

     
 

Marjoran sweet, Egipt, bio, 5 ml

 €   32,95

     
 

Melissa, France, demeter, 10 ml

 €   41,00

     
 

Peppermint, Bulgaria, wild, 10 ml

 €   15,50

     
 

Mandarine extra, Italy, trad, 10 ml

 €   20,50

     
 

Manuka, New Zealand, wild 5 ml

 €   23,75

     
 

Mirrh, Somalia, wild, 5 ml

 €   34,95

     
 

Mirthe, Croatia, wild, 10 ml

 €   38,95

     
 

Spikenard Jatamansi, India, wild, 5 ml

 €   46,25

     
 

Neroli, Tunisia, trad, 2 ml

 €   45,95

     
 

Niaouli, Madagascar, bio, 10 ml

 €   11,95

     
 

Origano Spain 5 ml bio 

 €   16,50

     
 

Palmarosa bio 5 ml 

 €   16,50

     
 

Patchouli, Indonesia, trad. 10 ml

 €   16,50

     
 

Petit Grain Bigarade, Italy trad. 10 ml

 €   15,50

     
 

Pine, East europe, wild, 10 ml

 €   17,95

     
 

Picea Mariana, Canada, wild, 10 ml

 €   23,10

     
 

Pruche, Canada, wild, 10 ml

 €   17,50

     
 

Ravintsara, Madagascar, bio, 10 ml

 €   23,75

     
 

Rose Pepper, 10 ml NEW 2016

 €   24,75

     
 

Rose Damascena, Bulgaria,  trad. 1 ml

 €   63,95

     
 

Rosalina, Australia, 10 ml    

 €   19,50

     
 

Rosemary borneon, Portugal, bio, 10 ml

 €   17,95

     
 

Rosemary verbenon, France, demeter, 5 ml 

 €   23,75

     
 

Clary Sage, Bulgaria, wild, 5 ml

 €   16,50

     
 

Savory, Croatia, wild, 5 ml

 €   14,95

     
 

Sandalwood, India, wild, 2 ml

 €   38,25

     
 

Sughanda Kokila, India, wild, 10 ml

 €   12,75

     
 

Tea Tree, Australia, bio, 10 ml

 €   12,50

     
 

Templin, Canada, wild, 5 ml 

 €   14,50

     
 

Thyme borneol, France, wild,5 ml

 €   14,95

     
 

Thyme linalol, France, bio., 10 ml

 €   24,25

     
 

Ylang ylang superior, Comore, trad. 10 ml

 €   22,75

     
 

Vetiver extra, Indonesia, trad. 5 ml

 €   19,50

     
 

Wintergreen, 10 ml 

 €   19,50

     
 

Ginger, India, wild,10 ml

 €   21,50

     
 

Let op! Onder voorbehoud van prijswijzigingen en druk/ spel fouten