Odoo afbeelding en tekstblok

Bindweefselmassage is een massage waarbij in de dieper gelegen huiddelen de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen door het lymfestelsel wordt afgevoerd en de aanmaak van collageen, elastische en reticulaire vezels wordt gestimuleerd die zorgen voor stevigheid, volume en elasticiteit van de huid.

Bindweefselmassage is dé manier om de huidconditie te verbeteren en werkt uitstekend om (acne) littekens los te maken, en ter verbetering van een verslapte huid, een verouderde huid, rimpels, doffe/rokers- huid, uitgebluste acne huid.
Je voelt én ziet vrijwel direct resultaat.

Deze stevige gezichtsmassage is dé workout voor je huid!
Afhankelijk van de huidconditie zijn meestal 6 behandelingen nodig en is in kuurvorm dan ook het meest effectief. Naarmate de kuur vordert wordt het bindweefsel soepeler, gaat de huid er beter en strakker uitzien en is de huid beter doorbloed waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en werkstoffen beter worden opgenomen.

Na de bindweefsel massage wordt het Rivitalizing ampul en en voedende crème aangebracht die de huid van de nodige vitaminen en mineralen voorziet.
Het ampul bevat hoogedoseerde werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, antioxidanten gewonnen uit o.a rozenbotlle olie, Rosa Damascena en Rosa Centifolia.

Een kuur bestaat uit 3 weken iedere week één behandeling met een rustperiode van drie weken waarna er weer 3 weken één behandeling per week plaatsvindt.

Om het effect te onderhouden is het aan te raden om na de kuur iedere 6 weken een behandeling te ondergaan of tijdens de gezichtsbehandeling de ontspanningsmassage te vervangen voor bindweefselmassage.
(de behandeling duurt dan 30 min langer, meerprijs €25,-)

60 minuten - reinigen - peeling - Bindweefselmassage - Rivitalizing Ampul - Dagcrème
€74,50

Kuur, 6 behandelingen, €425,-