Acne of (jeugd) puistjes zijn een veelvoorkomend probleem. Met de juiste behandeling kunnen we veel problemen en klachten door acne verminderen en voorkomen.

Wist u dat deze behandelingen in veel gevallen worden vergoed door uw zorgverzekeraar?


Vergoedingen.  De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden Acne behandelingen en behandelingen om acne littekens te verminderen vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor uw acne behandeling?
Klik hier voor het overzicht van 2021.
Hoeveel u per jaar aan mag besteden aan huidbehandelingen hangt af van het soort verzekering dat u heeft, meestal tussen de €250 en €500 euro per jaar.
Via de digitale omgeving van de zorgverzekeraar vindt u de exacte bedragen of neem even contact op met uw zorgverzekeraar.
Voor meer informatie mag u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak maken.Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Acne behandeling                           

45- 60 minuten - intake - reinigen - lijnzaadpakking - onzuiverheden verwijderen - fruitzuurpeeling - masker - dagcrème - thuisadvies

 

€ 52,50


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Acne kuur arrangement

Intake en 6 acne behandelingen van 45- 60 minuten. De behandelingen worden in overleg ingeplant. Houd er rekening mee dat het vaak nodig is om de eerste 3 tot 6 x wekelijks te komen om de acne onder controle te krijgen, daarna volstaat het periodiek bijhouden met iedere 4 tot 6 weken een behandeling.

  € 295,00


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Acne kuur arrangement inclusief producten

Intake en 6 acne behandelingen inclusief 3 Lakshmi acne producten. (twv. 87,95)
Cleansing milk 200 ml
Toner 200 ml
24hr crème 50 ml
Door de producten ook thuis te gebruiken ga je zelf verder met de behandeling en zal het resultaat beter zijn dan zonder producten. 
(producten worden niet vergoed vanuit de verzekering, maar zijn de investering meer dan waard!)

€ 395,00


Odoo afbeelding en tekstblok

Acne litteken behandeling

Een behandeling om de schade die is ontstaan door acne, zoals littekens en verkleuringen, te behandelen.

De behandeling bestaat uit:

60  minuten - Intake - Reinigingsgel - Bio Peel Kruidenpeeling - Fruitzuurpeeling - Serum - Masker - Vitamine C ampul - Créme - Spf 50+ - Calendula olie 

Er zijn vrijwel altijd meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken eveneens als producten voor thuisgebruik en een zonbescherming.

€89,-

kuur 6 behandelingen €515,- 

Odoo afbeelding en tekstblok


Als allround schoonheidsspecialiste ben ik in het bezit van de Acne specialisatie, dit houdt in dat we een ANBOS erkende, specialistische opleiding gevolgd hebben om mensen met acne te  mogen  behandelen. Om deze specialisatie te behouden zijn we verplicht om regelmatig een nascholing te volgen om de kwaliteit van deze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Dankzij deze specialisatie kunt u voor Acne behandelingen bij Blooming Beauty Breezand een vergoeding krijgen van u zorgverzekeraar!

We zijn er in getraind per behandeling te bekijken wat de huid nodig heeft om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen op een zo comfortabel mogelijke manier voor de cliënt, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat en het behouden en herstellen van de huidkwaliteit voorop staat. Tijdens het behandel traject wordt u goed begeleid op gebied van voeding, lifestyle en het adviseren welke behandelingen en producten in welke frequentie het beste resultaat genereren voor uw huid. 

Veel mensen met acne vinden het lastig om hulp te vragen.   Vaak is er veel schaamte of angst en is de drempel hoog om hulp te zoeken bij de schoonheidsspecialiste. Het is voor u dan wellicht fijn om te weten dat wij mensen van  alle  leeftijden, mannen en vrouwen, jongens en meisjes helpen met acne klachten en dat wij speciaal geschoold zijn om u te helpen. Daarnaast hebben wij beroepsgeheim en gaan we zeer zorgvuldig met u en uw gegevens om.  

Wat gebeurd er tijdens een behandeling?  De behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. We beginnen met een zachte reiniging van de huid met een milk, het water en de kompressen die we gebruiken zijn aangenaam warm. Daarna brengen we een biologisch lijnzaadmasker aan. Dit lijnzaad zorgt ervoor dat de huid zacht wordt, verweekt, zodat we na deze pakking de onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes gemakkelijk kunnen verwijderen. Na het verwijderen van de onzuiverheden brengen we een fruitzuurpeeling aan. De peeling zorgt er onder andere voor dat overtollig talg, dat de onzuiverheden deels veroorzaakt, wordt opgelost. Vervolgens brengen we een masker aan die de huid weer kalmeert, hydrateerd en beschermd. Tot slot kalmeren we de huid met een lotion en wordt er een beschermende crème aangebracht. Per persoon en per behandeling bekijken wat de huid aankan en wat de huid nodig heeft voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

LET OP! De prijzen zijn per zone. Dus óf gezicht, óf rug.

Kom je voor de eerste keer voor een acne behandeling en wil je de behandeling declareren bij de zorgverzekeraar? Neem dan je zorgpas mee! (BSN + zorgverzekering nummer)

Ben je jonger dan 18 jaar, dan vullen je ouders/ verzorgers een toestemmingsformulier in.

Wil je pas betalen als je de vergoeding van de verzekering hebt ontvangen? Dat kan. Hier lees je de betaalvoorwaarden.