Betaalvoorwaarden. U dient behandelingen en producten direct te voldoen in de praktijk. Dit kan contant of via het pinapparaat.
In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om achteraf te betalen middels een factuur, bijvoorbeeld als het gaat om acne therapie met vergoeding via de verzekeringsmaatschappij.

U dient de factuur binnen 14 dagen na dagtekening te voldoen middels overboeking.
Krijgt u de vergoeding uiteindelijk toch niet? U bent verplicht de openstaande factuur alsnog te voldoen. Laat u van tevoren dus goed informeren.

Wanneer je niet aanwezig bent op de door jou gemaakte afspraak behouden wij het recht om de gereserveerde tijd in rekening te brengen en ontvang je een factuur.  Gemaakte afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden gewijzigd of geannuleerd.

Is de betaaltermijn verstreken? Dan ontvangt u de eerste herinneringsfactuur met een betaaltermijn van 8 dagen. Bij de tweede herinneringsfactuur breng ik €10,- administratiekosten per factuur in rekening. Na het verstrijken van de betaaltermijn van 8 dagen van de tweede herinneringsfactuur geef ik de incasso uit handen aan een incassobureau. Extra kosten die hier aan verbonden zijn zijn voor uw eigen rekening.
LET OP: Bij het maken van een (online) afspraak ga je automatisch akkoord met de betaalvoorwaarden.
Voor vragen kunt u contact opnemen.


 

Odoo CMS - een grote afbeelding